Για περαιτέρω πληροφορίες
Καλέστε +30 22620-56236

Καλώς Ήρθατε στη Ποτοποιία Παυλίδη

Η Ποτοποιία "ΠΑΥΛΙΔΗ" ξεκίνησε τη ζωή της στις αρχές του 19ου αιώνα στην Κερασούντα της Μ.Ασίας το 1920. Η Ποτοποιία μεταφέρθηκε στην Ελλάδα από τον Κωνσταντίνο Παυλίδη, παππού των σημερινών μετόχων. Μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παυλίδη η επιχείρηση συνεχίστηκε από τον γιο του, Χαρίλαο Παυλίδη, πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών.

Η Ποτοποιία Παυλίδη Σήμερα

Σήμερα η επιχείρηση ανήκει πλέον στους Κωνσταντίνο και Παναγιώτη Παυλίδη και από την 1η Οκτωβρίου του 1996 μετατράπηκε σε ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΑΦΟΙ. Χ. ΠΑΥΛΙΔΗ Α.Ε.".

Οι εγγονοί του Κωνσταντίνου Παυλίδη μόνοι μέτοχοι της οικογενειακής αυτής επιχείρησης εκμεταλλευόμενοι το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο, εφαρμόζοντας νέες βελτιωμένες μεθόδους της τεχνολογίας και επενδύοντας ίδια κεφάλαια κατόρθωσαν να μειώσουν αισθητά το ανα μονάδα κόστος παραγωγής των προϊόντων τους και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους δυνατότητα με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων.

Η οργάνωση της εταιρείας γίνεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους ίδιους τους αδελφούς Παυλίδη, τον Κωνσταντίνο, ο οποιός γεννήθηκε το 1952 και τον Παναγιώτη, ο οποίος γεννήθηκε το 1954.

Τα μηχανήματα μας

Η Ποτοποιία Παυλίδη, η οποία πρωτοπορεί στο τομέα της σχεδόν έναν αιώνα, παράγει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων όπως το Ούζο, το διασημότερο ποτό στην Ελλάδα, αλλά και Τσίπουρο, Brandy και Μαστίχα.

Οι εγκαταστάσεις μας

Στις εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούμε κάποια απο τα πιο προηγμένα συστήματα, μηχανήματα και εργαλεεία που έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας η οποία έχει αναγνωριστεί πολλές φορές με βραβεία μεγάλου κύρους.

Η Οργάνωση της Επιχείρησης

Η αποτελεσματική οργάνωση μπορεί να αποδοθεί στους ακόλουθους λόγους:

• Η Ποτοποιία Παυλίδη είναι μια μακρόβια οικογενειακή κληρονομική επιχείρηση.

• Στην προσωπικότητα των μετόχων, για τους οποίους δεσπόζουσα σημασία έχει η ζωή, η επιχειρηματική δράση και η συνεχής άνοδος της εταιρείας, με βάση τους οικονομικούς δείκτες στην κατάταξη των ομοειδών εταιρειών της ποτοποιίας.

• Στην ύπαρξη πνεύματος συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ των αδελφών και μετόχων της εταιρείας.

Ούζο Παυλίδη

Το Ούζο μας, το αποκλειστικά ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βαθιά παράδοση, έχει το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου,και τη χαρακτηριστική ιδιότητα να μεταμορφώνεται στο πιο γλυκό λευκό που είναι άρτια συνδεδεμένο και εναρμονισμένο με το μπλέ της μεσογείου.
Είναι ο συνδυασμός των αρωματικών φυτών και σπόρων που ενώνονται με την αλκοόλη και το νερό, συναποστάζονται σε χάλκινους παραδοσιακούς άμβυκες και μας δίνουν το μοναδικό αυτό απόσταγμα.Η κάθε συνταγή ξεχωριστή, το κάθε πάντρεμα των αρωματικών συστατικών μυστικό. Σκοπός αυτού του μοναδικού αποστάγματος όμως κοινός, να ενώσει τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από μια κουβέντα, γύρω από ένα γλέντι, σκοπός που με το πέρασμα των χρόνων έχει μετατραπεί σε παράδοση για τους Έλληνες.
Η οικογένεια Παυλίδη από το 1920, με απόλυτο σεβασμό και αγάπη δημιουργεί το δικό της Ούζο διεκδικώντας επάξια μια θέση σε αυτή την παράδοση.

Πατήσε εδώ για περισσότερες πληροφορίες...

Website Design by Giannis Kanellopoulos and Alexandros Panagiotis Pericleous